PROGRAMA 3ª MOSTRA DE CINEMA DE MUNTANYA DE MATARÓ

L’entrada a la mostra és gratuita i oberta a tothom (socis i no socis), es necessari disposar d’una invitació que podeu recollir per qualsevol de les dues entitats organitzadores, nomès us demanem que  a canvi col·laboreu portant aliments que recollim per donar a Càrites ( vegeu apartat recollida d’aliments)

Dijous 6/06/2019

LLOC : Cinema Foment Mataroní  (Carrer Nou, 11, 08301 Mataró, Barcelona)

20:00h:  :  Presentació de la 3ª Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró i projecció del film:

Return to mount Kennedy

Erick Becker, EUA. 2018. 80′

Gran  Premi Vila de Torelló , Flor de Neu d’Or i Premi Boreal i Flor de Neu de Plata al millor guió a la  36a edició del BBVA Mountain film festival de Torelló, 2018 

SINOPSI

El 1965, Jim Whittake, el primer americà a coronar l’Everest, va escalar un cim remot del Yukon, al Canadà. En aquella primera ascensió hi va participar Robert Kennedy, un dels germans de la família de l’expresident. Ara, gairebé sis dècades després d’aquella primera ascensió, Return to Mount Kennedyrelata com els fills dels dos protagonistes intenten reviure l’ascensió dels seus pares al Yukon (que més tard es va anomenar Mont Kennedy).

Dijous 13/06/2019

LLOC : Cinema Foment Mataroní (Carrer Nou, 11, 08301 Mataró, Barcelona)

20:00 h : Anunci del guanyador del concurs d’Instagram i entrega de premis

20:10 h: Documental 

Amazigh, 4167

Alicia Almiñana i Eduard Jornet. Productora Ralda World. Catalunya 2017. 50′

SINOPSI

El Jamal i el Hamid són dos joves Amazighs que viuen a la vall de l’Imlil, prop del Toubkal, i participaran per primer cop a la cursa ultra trail que es celebra cada any a la zona.

Apadrinats per l’Eduard Jornet els seguirem abans, durant i després de la cursa, on coneixerem els costums i tradicions del seu poble bereber, a més dels seus somnis i anhels.

Viurem la cursa també de la mà d’altres protagonistes, ja siguin organitzadors, corredors, voluntaris… tot un univers al voltant d’una cursa en terreny Amazigh on el cim més alt arriba als 4.167 metres.

21:00h Taula Rodona amb la presència de:

Miquel Banchs (Moderador), Eduard Jornet (Director), Jordi Rodriguez (Patrocinador), Mario Lloret ( Metge esportiu), Jessed Hernàndez (Trail Runner), Lluch Montull (Trail runner) Albert Pujol (Trail runner), Mònica Vives (Trail runner).

Create your website at WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close